Even voorstellen
 

Jacqueline van Gemeren is sinds 1990 actief als Cosmetisch Tattoo Artist.

 

Cosmetisch tatoeëren  is een vak apart en niet iets wat je er zomaar even bijdoet. Ik doe dit 5 dagen per week en gemiddeld 7 uur per dag. In 90% wordt dit aangeboden door schoonheidsspecialisten. Zij doen dit naast hun totale pakket aan behandelingen, waardoor zij de vereiste ervaring missen.  Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en specialisaties, volg ik jaarlijks Mastertrainingen. Ik train zelf ook andere PMU specialistes, door het geven van Mastertrainingen, zodat ook zij kunnen meegroeien in dit prachtige vak.  Bij mij kunt u verzekerd zijn van een goede hygiëne en de benodigde professionaliteit. Ik werk volgens de verplichte richtlijnen van de GGD en corona-proof.  Ook heb ik een aantal jaren, examens afgenomen voor permanent make-up, bij de ANBOS.  

 

Passie

Mijn passie haal ik uit de blije gezichten , waarbij de klanten met meer zelfvertrouwen de deur uitgaan, dan toen ze binnenkwamen. Bij mij geen angst voor donkere of te diep gezette strepen. Mijn specialisatie is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk effect. Met superfijne haartjes in zachte natuurlijke kleuren met een 3D effect. Ooglijntjes kunnen van heel natuurlijk, naar zichtbaar en strak  b.v. met een wing, worden aangebracht in verschillende kleuren.

 

Kwaliteit

Een Micro-Pigmentatie behandeling is specialistisch werk. Iets wat nooit alleen afhankelijk mag zijn van de prijs. De verschillen tussen aanbieders zitten meestal in het gebruik van de juiste apparatuur, de mate van bijscholing, en ervaring, hygiëne, nazorg, producten e.d.

Ik kan u verzekeren dat u de kwaliteit krijgt die u verdient, voor een verassend betaalbare prijs.

 

Gratis intake

Bent u nog onzeker, of wilt u meer informatie?

Maak dan een afspraak voor een gratis consult.

Stuur een Whats- app berichtje naar 0624287757 of mail je wensen naar info@permanentcosmetics.nl