Even voorstellen


Be yourself : everyone else is already taken.

- Oscar Wilde -


Mijn naam is Jacqueline van Gemeren.

 

Sinds 1990 werk ik als Cosmetic Tattoo Artist. 

Voorafgaand volgde ik een opleiding tot visagiste, aan het internationaal hoog aangeschreven opleidingsinstituut van Mieke Petiet. Hier leerde ik alles over gezichten.

Ik was jarenlang examinatrice in het afnemen van examens permanente make-up, bij de ANBOS (Branche organisatie)

Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en specialisaties, volg ik jaarlijks Master trainingen voor Permanente Make-up.

Cosmetisch tatoeëren is mijn vak en doe ik gemiddeld 7 uur per dag 4 a 5 dagen per week.

Ik vind dit belangrijk om te melden omdat het voor 90% schoonheidsspecialistes zijn, die Permanente Make-up aanbieden. Zij doen dit naast hun totale pakket schoonheidsbehandelingen, waardoor zij de vereiste ervaring missen. Ik werk volgens de verplichte richtlijnen van de GGD, waardoor u verzekerd kunt zijn van hygiene en de benodigde professionaliteit.

Heeft u geen of weinig wenkbrauw haartjes meer, of bent u niet tevreden met uw huidige vorm, misschien heeft u moeite met het tekenen van gelijke wenkbrauwen of eyeliners. Dan bied permanente make-up een uitkomst voor u.  Mijn specialisatie is het nabootsen van een zo natuurlijk mogelijk effect. Bij Permanent Cosmetics worden alle nieuwe pigmentaties in 2 behandelingen geplaatst. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen.

Hierdoor wordt meer intensiteit gelegd, waarbij het resultaat langduriger en natuurlijker wordt. Dus geen angst voor te donkere strepen, die te diep gezet zijn. Tussen elke behandeling zit een periode van 8 weken.

Neemt u een kijkje in mijn portfolio. De foto’s zijn meteen na de behandeling gemaakt en tonen daardoor wat donkerder en harder. Na 3 a 5 dagen verliest u een deel van de kleur d.m.v. minuscule schilfertjes. De PMU kleurt daarna minimaal de helft lichter op.

De keuze bij wie u een permanente make-up behandeling wilt laten uitvoeren, mag nooit alleen afhankelijk zijn van de prijs. De verschillen zitten meestal in apparatuur, bijscholing, ervaring, hygiene, nazorg, pigmenten, professionaliteit en aantal behandelingen. Ik kan u verzekeren de kwaliteit te bieden die u verlangt! 

 

Ik hoop u snel te ontmoeten in één van de salons.

 

Vriendelijke groet,

Jacqueline