Gastenboek


Commentaren: 13
 • #13

  Frida (donderdag, 18 november 2021 15:20)

  Wat ben ik blij met het resultaat van mijn wenkbrauwen.
  Jacqueline je bent een ware vakvrouw.
  Heel veel dank daarvoor.

 • #12

  Jolien (maandag, 30 augustus 2021 21:14)

  Eerder heb ik al mijn wenkbrauwen laten doen bij Jacqueline. Hier was ik al zo enorm blij mee. Zo netjes gedaan en eindelijk de vorm die ik altijd al wilde. Onlangs heb ik eyeliner boven en onder laten zetten. Dit vond ik spannend, maar nu denk ik vooral, had ik dit maar veel eerder gedaan! Zo mooi en natuurlijk gedaan en zó fijn. Ik hoef alleen nog mascara op te doen en klaar. Super bedankt Jacqueline. Kan jou echt aan iedereen aanraden. Side note: ik kom uit de buurt van Eindhoven, maar het is de ritjes meer dan waard.

 • #11

  Erna (maandag, 23 augustus 2021 16:05)

  Super tevreden met mijn "nieuwe" wenkbrauwen. Ik had zeer dunne wenkbrauwen en nu zijn ze voller en lijkt het net of ik echte haartjes heb. Achteraf gezien had ik dit 10 jaar eerder moeten doen. Ik heb ook veel complimenten ontvangen hoe mooi het is gedaan. Met dank aan Jacqueline!

 • #10

  Mariette Paalvast (donderdag, 18 maart 2021 19:03)

  Jacqueline de beste. Staat voor mij op nr 1. Vooral omdat ze zo natuurlijk mogelijk en precies werkt. Mijn huid pakt nogal moeilijk, maar zij had het voor elkaar.. Waar elders werd verteld, dat er bij mij geen haartjes mogelijk waren heb ik prachtige wenkbrauwen gekregen. Een artist vind ik haar.

 • #9

  Helen Hazebroek (woensdag, 01 juli 2020 18:11)

  Vandaag bij Jacqueline mijn wenkbrauwen laten doen. Super moooiii geworden. Lijkt net of ik echt haartjes heb zitten. Zonder pijn. Top gedaan!!!!

 • #8

  Esme (donderdag, 25 juni 2020 10:01)

  In eerste instantie ging ik alleen voor de wenkbrauwen, maar na overleg met naasten en Jacqueline is besloten toch ook te gaan voor de wimperaanzet boven en onder; wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb, dat maakt het geheel netjes en mooi af! Maar bovenal heb ik nu meer expressie in mijn gezicht.

  Na twee weken krijg ik nog steeds superlatieven en complimenten over hoe netjes, mooi en natuurlijk de permanente make-up gezet is; deze complimenten geef ik dan ook graag door aan Jacqueline, nogmaals dank!

 • #7

  Kimberley (maandag, 22 juli 2019 22:49)

  Erg blij met mijn eyeliner boven mijn oog en wimperaanzet onder. Heel netjes gedaan. Ik was nooit zo blij met mijn make-up loze gezicht, maar nu is dat heel anders. Dankjewel Jacqueline!

 • #6

  Wouda (vrijdag, 18 januari 2019 10:48)

  Wat ziet het er weer mooi uit, geweldig, helemaal geen pijn gehad.
  Ben er erg blij mee en zeer tevreden. Helemaal top.

 • #5

  Bernadette (donderdag, 24 mei 2018 19:01)

  Ik ben zo ontzettend blij met mijn nu mooie wenkbrauwen ! Top resultaat ! En volledig pijnloos :-)

 • #4

  Heidi (dinsdag, 27 maart 2018 19:41)

  Vond het echt heel erg spannend, maar Jacqueline verzekerde mij dat het heel natuurlijk zou lijken. Dat is ook zeker gelukt, ben zo blij dat ik deze stap gezet heb. Nu heb ik mooie wenkbrauwen en een natuurlijk randje onder Mn ogen. Bij twijfel gewoon doen.

 • #3

  Netty (woensdag, 21 februari 2018 18:13)

  Altijd warme ontvangst en fijne benadering. Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. Jacqueline werkt schoon en zeer professioneel. Aanrader!

 • #2

  Lomeijer Willemijn (maandag, 08 mei 2017 10:16)

  Permanente make up door Jacqueline een echte aanrader, professioneel en het resultaat super mooi heel natuurlijk.
  Ik ben blij met mijn wenkbrauwen en eyeliner.

  Lomeijer Willemijn

 • #1

  Maria (maandag, 27 maart 2017 21:46)

  Ik ben zo ontzettend blij met mijn wenkbrauwen die Jacqueline bij mij gemaakt heeft, elke keer als ik in de spiegel kijk denk ik wow.
  Super bedankt Jacqueline topklasse!
  Maria Ortgiess